• Mijn gedachten in woord en beeld...
  • Mijn gedachten in woord en beeld...

Marleen, me

Het gezicht achter Me myself & ART. Waar wacht je op, vraagt Jeroen voor de zoveelste keer. Waar ben je bang voor? Hij heeft gelijk. Ik verzin telkens wel weer iets om het niet te doen. Waarom? Is het mijn onzekerheid, mijn angst of mijn gezondheid die onzeker blijft. Laat ik me weer leiden door de meningen van anderen? Het is mijn eigen, soms krankzinnige, verstand die mij berooft van de energie om het te doen. Terwijl het mijzelf helpt, rust en energie geeft. Een bijzonder proces, mijn proces... Ik, mijn verhalen, mijn ziekte Sarcoïdose en natuurlijk mijn kunst. Een idee waar al bijna een dik pak stof op lag.

In het jaar 2000 heb ik de opleiding Autonoom Beeldend Kunstenaar aan de kunstacademie in Enschede (AKI) succesvol afgerond....voelt als in een ver verleden. Dankbaar ben ik dat ik mijn talent heb herontdekt, nu weer gebruik en er anderen blij mee kan maken. Zoals jullie kunnen zien op mijn site, werk ik heel divers. Ik ga van kleine schetsjes, naar grote doeken en opdrachten. (klik op het pijltje naast Marleen me myself & ART)

Mijn verhaal is niet altijd leuk en gezellig, het is een eerlijk verhaal met ups en downs over mijn leven, een leven met de chronische ziekte sarcoïdose.....

Lees meer hierover in mijn blogs.

"Wat ik maak ben ik...."

* Wil je graag een Art Session workshop volgen? Bestel dan snel een Art Sessioncard in mijn webshop.