• Mijn gedachten in woord en beeld...
  • Mijn gedachten in woord en beeld...

Sunday or saturdayafternoon Art Sessions (workshop):

Mijn schetsboek daar speel ik, probeer ik, vind ik de stilte en voel ik de vrijheid. Daar begint de magie. Met een paar simpele "tools". Het resultaat hoeft niet verbluffend te zijn, de weg er naar toe is veel belangrijker. Onder de noemer, "niks is goed en niks is fout". De één vindt zijn magie in dans, de ander in muziek. Welke plek zoek jij op om uit je gedachten te komen? Zorg jij goed voor jouw eigen talent? Laat je talent op een positieve manier voor JOU "werken". Dat geeft energie, voldoening en uiteindelijk persoonlijke groei.

Spreekt je dit aan dan neem ik je graag mee naar mijn wereld, de magische plek. We werken vanuit ons hart. Ontdek jouw wereld, jouw eigen unieke vorm en misschien ontdek je wel een verborgen talent...

"Laat de perfectie los, durf te spelen"

Interesse in een Art Session?

Ik daag je uit.... alleen of met meerderen. Laat me weten als je zin hebt om mee te gaan op reis. Ik probeer je te inspireren door in verschillende thema's te werken. Laat je verrassen, alleen al het handgeschepte papier waar ik vaak mee werk, is al een kadootje op zich. Aan het eind van de reis heb je een prachtig "eigen" kunstwerk en een mooie ervaring die niemand je meer afneemt... En dat allemaal onder het genot van een gezellig hapje en drankje!

"tip: een cadeaubon vind je ook in mijn webshop"

Ik werk het liefst in een klein gezelschap (max 6 personen), zodat ik iedereen ook persoonlijk aandacht kan geven. Dit alles vanuit mijn eigen huis, een prachtige plek in Winterswijk (de oude Technische school a/d Tricot).

"ART is for everyone"

Verdere vragen?

Vul gerust het onderstaande formulier in:

*Of bestel direct een Art session card in mijn webshop. Zie link hieronder.

Verf

Ik hou ervan als de verf zijn eigen weg vindt. Ik laat me hierdoor leiden en als er iets ontstaat gebruik ik dat. Zo kan het zijn dat ik ineens een onderwerp heb waar ik mee doorga. Laag over laag, transparant. Heerlijke manier van werken, niks moet alles mag.

Passie

Is het water, of is het lucht... Zonder echt een plan, laat ik de verf vloeien. Werken op dit grote doek was voor mij 1 groot avontuur, 120 cm bij 200 cm. Elke keer genoot ik weer van de kleuren en wilde ik meer!!! Kleuren die ik normaal niet gebruik. Dit was een opdracht, voor een bekende van mij, met het element vuur. En heel eerlijk ik ben niet zo van opdrachten/restricties. Als ik met kunst maken bezig ben wil ik me vrij voelen en me niet laten leiden door een onderwerp. Soms voel ik dan onbewust een bepaalde druk/ tijdsdruk, noem het belemmering. En op mijn magische plek, daar waar mijn verstand zwijgt, wil ik dat juist niet. Daar wil ik vrij zijn... Maar eerlijk is eerlijk, ik ben best trots op het resultaat. Omdat ik me toch helemaal kon laten gaan. Het onbekende werd bekend. Ik heb stappen gemaakt. Dat geeft toch best een kick. Het element vuur, kwam vanzelf. Het werd een ochtendlucht of een avondlucht. Wat jij erin wil zien... En dan komt het moment, wanneer stop je....Zo lastig!